Oferta limitata Sunset Villas Case noi Popesti

Oferta limitata Sunset Villas expira in 15 zile. 2000 Euro Discount pentru orice tip de casa. Dar, ATENTIE! Mai sunt disponibile doar 3 case.

Despre proiect

Proiectul Sunset Villas este cel mai frumos proiect de case din Popesti. Nu numai atat, se bate in topuri cu mai multe proiecte din Bucuresti. Arhitectura mediteraneana este rar intalnita in special cand vine vorba de case, iar cand placutul este imbinat si cu utilul, proiectul detaseaza de stereotipurile clasice, uneori anoste tot mai des intalnite.

6 case noi, cuplate, cu regimul de inaltime P+2, fiecare cu loc de parcare asigurat in zona special amenajata in fata ansamblului, materiale de calitate, constructie exemplara, sunt doar cateva caracteristici de baza pentru Sunset Villas.

Tipuri case
Casa Tip A+
Case de vanzare Sunset Villas -Casa tip A +-v
Pret (TVA inclus)  125 000 €
Case Disponibile 1
S utila Parter49.10 mpu
S utila E1+E267.10 mpu
S utila Terase35.95 mpu
S utila Totala 152.15 mpu
S Curte108.00 mpu
COMISION 0%
Casa Tip B
Case de vanzare Sunset Villas - Casa tip B-v
Pret (TVA inclus)  110 000 €
Case Disponibile 2 4
S utila Parter49.10 mpu
S utila E1+E266.65 mpu
S utila Terase32.45 mpu
S utila Totala 148.20 mpu
S Curte26.60 mpu
COMISION 0%

Casele au 4 camere ( Living + 3 Dormitoare), sunt identice la interior si complet decomandate. Se preteaza atat pentu familii mai numeroase cat si pentru cei care sunt la inceputul intemeierii unei familii.

Zonarile in functie de etaj sunt foarte practice. Astfel, la Parter este zona de zi, cu Living, Bucatarie, Grup Sanitar. Pe langa acestea, exista si spatii de depozitare generoase, iar cel mai interesant este zona special dedicata pentru spalat rufe amplasata sup scara. Etajul 1 are 2 dormitoare si o baie. Poate fi gandit ca etajul copiilor sau poate fi un etaj mixt, un dormitor pentru copii, iar cel de-al doilea sa fie cel matrimonial.

Piesa de rezistenta este Etajul 2. Acesta poate fi gandit ca etaj matrimonial pentru ca are un dormitor mare de 16 mpu, baie pe hol, debara  si o super terasa patrata de aproape 11 mpu. Sau, in cazul in care capitolul matrimonial s-a asigurat la Etajul 1, poate fi gandit ca un etaj pentru petrecerea timpului liber cu familia ori cu prietenii. Imagineza-ti acest etaj ca fiind de tip Penthouse. Ideea de baza aici a fost sa se sporeasca intr-un fel suprafata curtii. Iar arhitectii au solutionat acest lucru pe verticala. Asa poti incinge un gratar la inaltime. 🙂

Poti citi mai multe despre noul ansamblu Sunset Villas aici. Iar daca esti si interesat de achizitia unei case noi, cel mai bine este sa ne si intalnim la fata locului. Asa ca #vizioneazacuuninginer cu un telefon in prealabil la 0765 522 734 sau 0724 880 890.

Profita de oferta limitata Sunset Villas pana pe 31.12.2018!

Fii la curent cu toata oferta noastra cu case de vanzare aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.