Apartamente noi Bucuresti Case de vanzare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti – O selectie de apartamente moderne in complexe si ansambluri rezidentiale sector 2, 3, 4, 5 si 6. Aceste blocuri noi sunt construite dupa cele mai noi norme europene si sunt menite sa aduca un plus de confort viitorilor propietari. Suntem ingineri imobiliari si ne place sa examinam in detaliu orice amanunt!

De aceea, apartamentele noi din portofoliul nostru fac fata tuturor standardelor imobiliare si multumesc cele mai pretentioase gusturi. De la apartamente tip studio si garsoniere, la apartamente cu 2 si 3 camere, cele mai cautate, pana la duplexuri spatioase, cu 5 sau chiar 6 camere. Proiectele noastre sunt prezente in zonele Titan, Pallady, Dristor, Vitan, Mihai Bravu, Berceni, Brancoveanu, Crangasi, Grozavesti sau Fundeni.

Vanzari apartamente noi – Ansambluri Rezidentiale Bucuresti –  Direct Dezvoltator 

 

 

Cum si unde ti-ai dori sa fie noul tau apartament?

Acestea au fost ansamblurile rezidentiale cu apartamente noi de vanzare Bucuresti,  disponibile in prezent. Si vor mai aparea, intrucat dezvoltam portofoliul in continuu, cu constructii sigure. 🙂

Rasfoind fiecare ansamblu in parte, veti gasi orice tip de apartament: apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, apartamente duplex sau triplex, apartamente de tip penthouse, studiouri sau garsoniere, in limita disponibilitatilor actualizate la zi.

Pentru cei care cauta mai mult spatiu, poate si o curte mica sau mai mare, dar nu intr-un bloc, recomandam pagina special destinata vanzarilor de case noi.