a12469442_1131908176834013_1417302091440404747_o

linkedinEmil Bordei

Cofondator, inginer instalatii in constructii

Sunt adeptul inovatiei, creativitatii si al evolutiei continue. Acest crez m-a ajutat sa vin de fiecare data cu ceva nou indiferent de domeniul in care am activat. Perioada in care am inceput sa lucrez in inginerie s-a suprapus cu recesiunea anilor 2008-2009. Inca atunci pe bancile facultatii, in prag de licenta, am fost disponibilizat dupa 1 an de munca in bransa. A urmat o perioada crunta, in care am incercat sa revin, insa fara succes.

Am fost nevoit sa schimb complet domeniul si de atunci am inceput sa lucrez in majoritatea ramurilor pietei financiare: asigurari de viata si non-viata, domeniul bancar, piata de capital si nu in ultimul rand piata imobiliara ( a imobilelor/ansamblurilor noi, puse in vanzare inca din faza de fundatie). Aici m-am regasit cel mai bine, intrucat am reusit sa imbin cunostintele tehnice de constructii  cu cele financiare acumulate in ultimii 7 ani.

Fac ceea ce-mi place cu pasiune. Si da, imi place mirosul de ciment dimineata! 🙂

mondo2

linkedinAlex Mondescu

Cofondator, inginer instalatii in constructii

Am inceput sa lucrez in domeniul ingineriei, mai exact in proiectarea instalatiilor de incalzire, climatizare, ventilare si desfumare cu 8 ani in urma, inca din timpul facultatii. Satisfactia cea mai mare data de acest job este atunci cand vezi ca ceea ce ai gandit si pus pe hartie devine realitate.

In paralel cu al doilea job  din domeniul ingineriei am inceput sa lucrez alaturi de colegul meu Emil Bordei in imobiliare. Inca de la inceput a fost o provocare pentru mine  deoarece nu aveam o experiantea prea bogata in domeniul vanzarilor. Atuurile mele erau dorinta de a invata cat mai multe despre acest domeniu,  seriozitatea in abordarea solicitarilor clientilor ( lucru dobandit din proiectare) si pregatirea tehnica. Satisfactia oferita de acest job am regasit-o in aprecierile clientilor, cand in urma discutiilor reuseam sa le raspund intrebarilor tehnice sau incercam impreuna cu ei sa gasim pe santier, modalitati de recompartimentare a apartamentelor  fara sa afectam structura, arhitectura si functionalitatea instalatiilor.

De ce Imoneria ?

Simplu. Intr-o piata imobiliara a constructiilor noi, in care achizitiile se fac din faza de proiect, consideram ca este important ca un client sa aiba alaturi pe cineva care il poate ghida cat mai bine pentru alegerea locuintei potrivite, atat din punct de vedere tehnic, cat si juridic; un adevarat sprijin pe toata durata constructiei, dar si dupa. 🙂

In facultate, un profesor pe care il admiram foarte mult, Prof.Dr.Ing Radu Mircea Damian ( un fel de Ion Caramitru din “Liceenii”), in timpul unuia dintre primele sale cursuri, ne-a spus un lucru care ne-a ramas in minte: “Un inginer nu trebuie sa stie pe de rost toate formulele, toate raspunsurile. Un inginer trebuie sa gaseasca solutii, sa stie unde poate gasi raspunsurile!”.

Cunostintele tehnice le avem. Cunostintele financiare le avem. Si daca nu stim sa va raspundem pe loc la vreo intrebare, cu siguranta, vom sti de unde va putem afla raspunsul pe loc.

Prin Imoneria, dorim sa dezvoltam conceptul ingineriei imobiliare. Un concept care respira prin continua inovatie.

logo-varianta-finala-


De ce as alege Imoneria ? 😐

Puteti sa nu alegeti. Poate nu va place logo-ul nostru, poate nu va place scrisul, poate nu va place cum suna sau poate nu ne-am ales cele mai bune poze de profil.

Dar, daca treceti peste cele enumerate mai sus si ajungeti la concluzia ca “Imoneria isi face treaba!”, va sprijinim cu:

  • consultanta imobiliara gratuita ( reprezentam dezvoltatorii imobiliari in mod direct, motiv pentru care am si impanzit site-ul cu “COMISION 0%” 🙂 )
  • consultanta tehnica gratuita ( asta ni se trage de la inginerie 🙂 )
  • consultanta financiara gratuita ( da, putem face si asta 🙂 )
  • o discutie placuta la biroul nostru ( asa ne place sa credem 🙂 )
  • cel mai bun ceai din imobiliare ! 🙂
  • un sfat bun din piata, chiar daca ulterior nu va identificati in vreunul dintre apartamentele noastre. Da, si sfatul este gratuit! 🙂

Si daca tot nu aleg sa merg cu voi mai departe? 🙁

Atunci, ne bucuram ca v-am cunoscut si va uram “Sa fie intr-un ceas bun!” in noua locuinta. Dar stim ca veti ramane in minte cel putin cu ceaiul ala. 🙂