case noi Popesti Sunset Villas vedere laterala
Sunset Villas – 6 case noi Popesti

Cand cauti case noi Popesti, nu ai cum sa nu vizionezi Sunset Villas, cel mai fresh proiect imobiliar de case din zona.

Situat pe strada cu acelasi nume ( Apusului), acesta cuprinde 6 case cuplate, P+2, complet decomandate pe fiecare etaj, compartimentate inteligent, cu multiple spatii de depozitare, cu suprafete vitrate numeroase si cu terase/balcoane pentru fiecare spatiu locuibil.

Dar ceea ce diferentiaza Sunset Villas de toate celelalte proiecte similare de case din zona, este stilul arhitectural modern, mediteranean.

Degeaba te muti intr-o casa noua, daca aspectul exterior este demodat. La Sunset Villas vei simti o schimbare din momentul in care pasesti pe calea de acces catre viitoarea ta casa. Aceasta este pavata cu dale de beton si amenajata lateral  pe toata lungimea, cu braduti si marmura alba concasata. De asemena, fiecare casa de mijloc va avea in curtea proprie cate un bradut, iar cele de capat vor avea intreaga curte delimitata cu braduti.

case noi Popesti Sunset Villas vedere laterala case noi Popesti Sunset Villas alee acces case noi Popesti Sunset Villas curte A+ case noi Popesti Sunset Villas curte A+ case noi Popesti Sunset Villas vedere spate case noi Popesti Sunset Villas vedere spate

Doua tipuri principale de case

Identice ca suprafete si compartimentari, diferenta intre case se face doar de spatiul curtii. Ansamblul prezinta doua tipuri principale de case – de mijloc si de capat. Lista completa de disponibilitati o puteti accesa aici.

Casa Tip A+
Case de vanzare Sunset Villas -Casa tip A +-v
Pret (TVA inclus)  125 000 €
Case Disponibile 1
S utila Parter49.10 mpu
S utila E1+E267.10 mpu
S utila Terase35.95 mpu
S utila Totala 152.15 mpu
S Curte108.00 mpu
COMISION 0%
Casa Tip B
Case de vanzare Sunset Villas - Casa tip B-v
Pret (TVA inclus)  110 000 €
Case Disponibile 2 4
S utila Parter49.10 mpu
S utila E1+E266.65 mpu
S utila Terase32.45 mpu
S utila Totala 148.20 mpu
S Curte26.60 mpu
COMISION 0%

Dupa cum se poate vedea si din schite, casele sunt zonate pe inaltime. Parterul gazduieste zona de zi. Aici gasim Bucataria, un Grup Sanitar de serviciu si Living-ul, care asigura accesul catre curte. Foarte importante sunt si zonele de depozitare intalnite la vestibulul de la intrare ( care actioneaza si ca o zona de tampon termic) si pe holul de decomandare. Primul Etaj este rezervat copiilor. 2 dormitoare ( unul mic si unul mare), fiecare cu propria terasa, + o baie comuna ( cu geam). Iar Etajul 2 este destinat zonei matrimoniale, cu un dormitor de aprox 17 mpu, baie ( tot cu geam), debara si o super terasa patratoasa de 14 mpu.

Viitorul suna bine

Un alt aspect interesant este view-ul. Datorita regimului redus de inaltime, zona se va contura intr-o suburbie frumoasa de case inclusiv pe terenurile ramase libere. Noul PUZ reglementeaza regimul maxim de inaltime de pe Apusului pana pe Aleea Scolii la P+2. Masura suficienta pentru a asigura linistea si intimitatea zonei.

Inclusiv infrastructura de canalizare este noua. Astfel, scapi de problemele cu care se confrunta cei care stau in zona Drumului Fermei.

Ti-am captat atentia?

Atunci #vizioneazacuuninginer cel mai misto proiect de case din Popesti: Sunset Villas.

Contact click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.