IMO3 targ imobiliar sector 3 imoneria incginerie imobiliara 3

IMO3 este un nou targ imobiliar in Bucuresti, orientat catre proiectele imobiliare noi ( case sau apartamente) din Sectorul 3. Prima editie a targului se va desfasura in perioada 21-23 Septembrie 2018, in parcarea Auchan Titan.

Noi, inginerii de la Imoneria – Inginerie Imobiliara, te vom intampina chiar de la intrare cu zambetul pe buze si cu planurile ( tehnice) proaspat printate pentru viitoarea ta casa. 🙂

La taraba noastra vei gasi peste 20 de proiecte noi de case sau apartamente de vanzare, selectionate atent, construite de dezvoltatori de incredere si cu experienta.

O parte dintre aceste proiecte beneficiaza de PRETURI PROMOTIONALE, unele avand chiar OFERTA SPECIALA pentru targ. Preturile pleaca de la 880 Euro/mpu si includ TVA. Nu, nu sunt in camp. Da, au si metrou foarte aproape, aproape sau la o distanta maxima decenta de mers pe jos ( 4-16 min). Ce faci ca sa fii partas al acestor avantaje? Trebuie doar sa te inscrii pe lista #vizioneazacuuninginer.

Iata cateva dintre proiectele Imoneria in cadrul targului imobiliar IMO3:

PALLADY VILLAS la IMO3

Case de vanzare Pallady Villas 3- Imoneria -C2 proiecte de case de vanzare cu preturi intre 89 000 Euro si 112 000 Euro, TVA inclus.

Ceea ce diferentiaza Pallady Villas fata de restul proiectelor din zona este sistemul de incalzire prin pardoseala prezent in fiecare casa. Un mare plus in termeni de confort si cost exploatare.

La confortul termic contribuie si constructia in sine: zidaria este realizata din caramida tip porotherm, izolata pe exterior cu polistiren de 10 cm grosime si tencuiala decorativa. Suprafetele vitrate sunt mari, iar pentru a se pastra parametrii de confort, s-au folosit niste super ferestre: Salamander cu profil de 7 camere si 3 foi de geam ( tripan).

PALLADY BOULEVARD APARTMENTS la IMO3

Apartamente de vanzare Pallady Boulevard Apartments imoneria-R5Ansamblu rezidential de apartamente, cu o super amplasare. Dupa cum ii spune si numele, proiectul se afla chiar pe Bulevardul Theodor Pallady. Nu, nu faci nici stanga, nici drepta, nu intri pe stradute, nimic. “La bulivar, birjar!” Si doar 6 minute de mers pe jos fata de gura de metrou 1 Decembrie 1918.

Studio-uri, 2 camere sau 3 camere imprastiate ordonat in 4 imobile cu 3-4 etaje, in functie de corp.

SUPER OFERTA! Daca te inscrii pe lista vizionarilor ( #vizioneazacuuninginer), beneficiezi de 1500 Euro discount pentru orice tip de apartament, indiferent de corp!

VITAN APARTMENTS la IMO3

Apartamente de vanzare titan - vitan apartments - imoneria-R0Cel mai bun pret/ mpu ( metru patrat util) din zona metroului Mihai Bravu. La doar 4 minute de mers pe jos fata de gura de metrou, vei gasi garsoniere, apartamente cu 2 sau cu 3 camere compartimentate astfel incat sa multumeasca mai multe gusturi.

 

 

BURNITEI RESIDENTIAL la IMO3

Apartamente de vanzare titan - burnitei residential - imoneria-R3Faza  doua a proiectului aduce 3 blocuri noi, formate din apartamente cu 2 sau cu 3 camere. Preturile sunt promotionale si vor evolua in functie de etapa constructiei.

 

 

 

SPLAIUL UNIRII RESIDENCE 2 la IMO3

Apartamente de vanzare Splaiul Unirii Residence 2 imoneria-R0Vis a vis de turnurile Asmita Gardens, cu vedere partiala catre Delta Vacaresti, la numai 6 minute de mers pe jos fata de metrou, se inalta SPR2. 2 sau 3 camere, compartimentari complet decomandat cu preturi promotionale, negociabile in functie de avans.

 

 

Titan Residence, Mihai Bravu Residence, Decebal Residential Apartments intra de asemenea in discutie, PLUS 3 proiecte in asteptare.

Va asteptam incepand de maine pana Duminica la IMO3 pentru a le discuta pe indelete. Programul este:

Vineri: 13:00 – 19:00

Sambata: 10:30 – 19:00

Duminica: 10:30 – 16:30

Pentru o pre-discutie, ne gasiti oricand la: 0765 522 734 sau 0724 880 890

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.