dristor park-metrou-imoneria

Dristor Residential 1 este un nou imobil in zona Dristor Park Lake Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti.

Desi nu este de mult timp deschis, noul centru comercial este plin aproape zilnic, in special seara. Conceptul este interesant intrucat s-a reusit imbinarea unei mari varietati de brand-uri internationale intr-un singur loc cu multiple zone de relaxare ( pentru cei obositi de prea multe cumparaturi). De asemenea exista locuri de joaca inovative pentru copii. Si adultii au zona lor de joaca, in cadrul complexului existand si terenuri de tenis. Amplasarea in Parcul Titan de asemenea un mare plus pentru Park Lake. Terasa mare de la food court ofera o priveliste panoramica asupra parcului cum rar mai gasesti in Bucuresti.

Un puternic punct de interes intr-o zona deja foarte apreciata, atrage si dezvoltari imobiliare pentru segmentul rezidential.

Noul imobil din zona Dristor Park Lake Plaza

Cel mai nou si cel mai mare complex rezidential din zona Dristor Park Lake Plaza este Dristor Residential.

Pe langa proximitatea fata de noul centru comercial, ansamblul ofera acces facil catre 3 parcuri importante din Capitala: Parcul National, Parcul Tineretului, Parcul Titan, acesta din urma fiind si cel mai usor accesibil ( 10-15 minute mers pe jos).

Apropiate de noul ansamblu sunt si pietele Ramnicul Sarat, Bobocica si, cea mai recenta: Piata Dristor, aflata chiar in spatele metroului cu acelasi nume.

Daca tot vorbim de metrou, aflati ca Dristor Residential se afla la numai 5 minute de mers pe jos fata de statia Dristor 1/2, un nod important pentru magistrala M1, care inconjoara tot centrul orasului si de asemenea M3 ce leaga zona de Vest cu ce de Est. Chiar pana la Autostrada Soarelui

dristor park-harta-metrou-imoneria

Complexul rezidential va fi compus din 3 corpuri cu apartamente de vanzare cu 2 si 3 camere. Momentan s-a inceput constructia primului corp, pentru care puteti urmari toate fazele de executie in urmatorul playlist:

Pentru a va ajuta in alegerea noului Dvs. apartament cu toate informatiile necesare, va stam la dispozitie oricand la: 0765 522 734 sau 0724 880 890.