black friday

Black Friday este cunoscuta ca fiind Sarbatoarea Reducerilor. Conceptul a aparut inca din anul 1932, in Statele Unite ale Americii, in vinerea de dupa Ziua
Recunostintei ( care se sarbatoreste in a 4-a Joi a lunii Noiembrie). “Vinerea Neagra” marca astfel inceputul sezonului de cumparaturi pentru Craciun in SUA. Nu numai atat, retailerii prezentau si super oferte, discount-uri serioase, ce erau aplicate doar cu ocazia Black Friday.
Treptat conceptul s-a raspandit, si inveitabil a fost preluat si de catre romani. De la o Vineri, la un weekend, la o saptamana, ba chiar o luna intreaga, Black Friday este prezent si la noi, la toti marii retaileri, in special de electrocasnice si aparatura electronica. Lucruri pentru casa sau pentru noua casa.

Pentru cei care cauta un apartament nou, Black Friday este prezent si in domeniul imobiliar.

#superoferta Black Friday | Mihai Bravu Residence 5 | #vizionabil | #locuibil

Mihai Bravu Residence 5 – doua super apartamente cu 2 camere, loc de parcare inclus in pret si ca extra bonus, cate un spatiu de depozitare de aprox. 60 mp disponibil in pod.

Apartamentele se afla la etajul 3. Deasupra exista un pod, ce a fost impartit, cadastrat si intabulat in spatii de depozitare, aferente fiecarui apartament de la acest etaj intermediar.

Imobilul este dotat cu lift ce pleaca de la parcajele supberane si urca pana la etajul 3.

apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-5-2-camere-tip-e-ap-21 apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-5-2-camere-tip-b-ap-18

#superoferta Black Friday | Mihai Bravu Residence 7 | #vizionabil | #locuibil

Mihai Bravu Residence 7 – locatie excelenta, la numai 2 minute mers pe jos fata de gura de metrou Mihai Bravu, chiar in spatele Lidl. Oferta se aplica pentru apartamentele cu 2 si 3 camere ramase disponibile. Discount pana la 10000 Euro, TVA inclus in functie de apartament.

apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-7-2-camere-tip-b apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-7-3-camere-tip-a apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-7-2-camere-tip-c apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-7-2-camere-tip-b apartamente-de-vanzare-mihai-bravu-residence-7-2-camere-tip-a

Ambele imobile sunt finisate in proportie de 95%. In momentul de fata se lucreaza la ultimele retusuri de finisari pe partile comune. Primii locatari s-au mutat deja de 1 luna.

Pe cat de atractiva este oferta, pe atat de limitata!

Te asteptam la vizionare in timp util! 🙂