Bloc nou dristor kaufland

Dristor Residential 1 este vandut integral. Seria ansamblurilor rezidentiale de langa Kaufland Dristor continua cu un alt bloc nou Dristor Residential 3.

Seria Blocurilor Noi Dristor Residential

Vezi lista completa a noilor imobile din zonele Mihai Bravu si Dristor, cu apartamente de vanzare Vitan.

Vanzarile pentru deja cunoscutul bloc nou Dristor Residential din spatele hypermarketului Kaufland au inceput inca din timpul lucrarilor pentru structura de rezistenta de la parter.

Prima unitate vanduta este un apartament cu 2 camere, tip F2. Este printre cele mai numeroase tipuri de apartamente aferente primului corp al proiectului. De asemenea, este si singurul tip de apartament ce se apropie de cerintele programului Prima Casa.

Apartamente de vanzare Dristor Residential 1 -2 camere tip F2

Apartamente de vanzare Dristor Residential 1 -2 camere tip F2
Apartament 2 camere | Tip F2  | Bloc Nou Dristor Kaufland

Apartamentul este complet decomandat. Desi nu are o suprafata mare, exceleaza in compartimentare, asigurand ceva mai mult decat strictul necesar pentru un apartament cu 2 camere. Holul permite amplasarea unui dressing spatios, ce poate incorpora ( la cerere) si  masina de spalat. Baia are un plus de eficienta datorita pozarii radiale a obiectelor sanitare. Dormitorul are suprafata utilizabila aproape patrata si permite amplasarea unui pat mare 2.00×2.00 m, a unui dressing si a unui televizor pe perete sau pe o polita pentru cei care doresc sa incheie ziua cu un film inainte de culcare. Livingul este dispus pe lung, ceea ce permite o zonare a spatiului: loc de luat masa + zona de relaxare. Bucataria se preda inchisa , are o suprafata medie, dar este gandita in asa fel incat sa incapa si o masa de 2-3 persoane. Balconul se preda de asemenea inchis si acopera atat living-ul cat si bucataria.

Acest tip de apartament este identic cu tipurile A1, F1 ( Scara 1) si A2 ( Scara 2), singurele diferente fiind de orientare. Exista si variante mai mari, cu aceeasi structura/compartimentare, dar cu suprafete mai generoase: B, C, respectiv D, tipuri ce se regasesc in ambele scari. Vezi AICI lista cu toate tipurile de apartamente disponibilie.

Dristor Residential 1 face parte din cel mai mare proiect al dezvoltatorului seriei Mihai Bravu Residence. Proiectul Dristor Residential va fi compus din 3 imobile ce vor contine apartamente noi cu 2 camere si cu 3 camere.

Prima faza a noului ansamblu rezidential este programata pentru livrare in toamna anului 2017. Este un termen calculat cu marja de intarziere din diverse motive neprevazute, istoricul imobilelor anterioare garantand practic finalizarea constructiei cu min. 2 luni mai devreme.

Va tinem la curent cu evolutia lucrarilor in sectiunea de Detalii Tehnice a proiectului, dar si cu filmulete din timpul constructiei:


Pentru mai multe detalii legate de primul bloc nou Dristor Residential, ne puteti contacta oricand la 0765 522 734 | 0724 880 890.