duplex apartamente noi brancoveanu residence-berceni

Apartamente noi Brancoveanu Residence – 4 camere / duplex

duplex apartamente noi brancoveanu residence-berceniNevoia de mai mult spatiu creste de la an la an. Daca pana acum cererea pe piata imobiliara a apartamentelor noi a fost indreptata mai mult spre cele cu 2 camere, in ultimii ani au aparut tot mai multe apartamente de vanzare, care depasesc barierele clasice cu care am fost obisnuiti.

Pentru a intelege mai bine exact ce s-a intamplat in ultimii 3 ani, va invitam sa cititi un studiu de piata, care reflecta istoria recenta din piata imobiliara. Vezi ce mai spune piata!

Pentru cine cauta un apartament nou si spatios in zona Brancoveanu, cartierul Berceni, avem mai multe propuneri. Dar intai cateva cuvinte despre imobile. Dezvoltatorul imobilelor marca Brancoveanu Residence, are o lunga istorie in spate, ce dateaza inca din anul 1995. In curand vor incepe lucrarile pentru pentru cel mai nou imobil Brancoveanu Residence 9, primul bloc din gama, in care vom avea si apartamente de tip duplex. Mai multe detalii despre amplasare si imprejurimi puteti gasi aici.

Apartamente Noi Brancoveanu – Blocuri Berceni

Apartamente noi Brancoveanu Residence 8In Brancoveanu Residence 8 dezvoltatorul ne ofera si doua solutii pentru apartamente cu 4 camere, cu suprafete utile totale de 118,6 mpu, respectiv 133.20 mpu. Mai multe detalii aici. Cele doua tipuri de apartamente cu 4 camere prezentate, reprezinta doar cateva modalitati de amenajare a spatiului. Achizitia din timpul constructiei vine cu avantajul personalizarii apartamentului dorit inclusiv din punct de vedere al compartimentarilor.


 

Apartamente de vanzare berceni- brancoveanu residence 9- imoneria-R5In Brancoveanu Residence 9, avem doar 2 duplexuri. Acest tip de apartament a avut o cautare foarte mare in ultimul timp. Din start aceste apartamente sunt mai interesant de amenajat, de compartimentat. E ca si cum ai locui intr-o casa P+1, insa la bloc. Scara interioara poate deveni un element decorativ foarte elegant sau poate fi vopista dupa bunul plac.


Fie ca vorbim de alipirea a doua apartamente pentru a crea unul mai mare, fie ca vorbim direct de apartamente tip duplex, ambele variante prezentate au in mare parte aceleasi beneficii: sunt spatioase, cu multiple spatii de depozitare, au oamplasare ideala ce ofera acces imediat la gura de metrou Constantin Brancoveanu, Parcul Tineretului, centre comerciale importante, supermarket-uri, spitale, scoli etc.

Pentru a discuta mai pe indelete, ne gasiti aici. 🙂

Disponibilitatiile se actualizeaza in timp real, ne puteti urmari si pe cele mai importante retele de solicializare:

| #facebook | #instagram | #google+ | #youtube#pinterest | #linkedin |

Apartamente noi Brancoveanu Residence
5 (100%) 3 votes